Explore The Galilee

Explore the Galilee


ResponseTravel.com Recommends Fauzi Azar Inn

Lonely Planet Author Pick

Vapaaehtoistyö

Fauzissa on aina jotain hommaa tehtävänä, ja vastineeksi noin neljän tunnin työstä vapaaehtoiset saavat ilmaisen majoituksen.

Minkä takia tehdä vapaaehtoistyötä Fauzissa?

Me aloitimme matkailuyrityksen yhdellä Israelin köyhimmistä naapurustoista ja nyt me autamme ja teemme yhteistyötä paikallisen yhteisön kanssa tukien sen kehittymistä. Me hyödynnämme paikallisia voimavaroja luoden uusia työpaikkoja, kohentaen naapuruston imagoa ja kiihdyttäen paikallisen talouselämän kasvua ottaen huomioon luonnon ja ympäristön kestävyyden.

Me luomme ainutlaatuista uutta matkailumallia, joka tähtää arabien ja juutalaisten välien parantamiseen, ensimmäistä kertaa Nasaretissa. Samanaikaisesti osallistumme The Israel National Trail vaellusreitin tukemiseen ja kehitykseen.

Olemme mukana ideoimassa uusia matkailun kehittämisideoita, kuten The Jesus Trail vaellusreittiä ja ILH-Israel Hostels majoitusverkostoa ja jaamme mielihyvin kokemustamme ja tietotaitoamme vapaaehtoisten kanssa.

Vapaaehtoisten aika ja työpanos ovat tärkeitä meille ja haluamme tarjota heille merkitsevän ja opettavaisen kokemuksen vastapalveluksena.

Fauzi on loistava paikka kirjaimellisesti ympäri maailmaa tulevien reissaajien tapaamiseen ja uusien ystävyyksien löytämiseen.

Vapaaehtoisen työnkuva

Vapaaehtoisten työnkuvaan kuuluu lähinnä vastaanoton hoitamista ja vieraiden auttamista. Vapaaehtoisia kuitenkin rohkaistaan ottamaan osaa muihinkin meneillään oleviin projekteihin, esimerkiksi Jesus Trail vaellusreittiin. Myös vieraiden kielten opettaminen henkilökunnalle olisi hyödyllistä, sillä tavoin kielten oppiminen leviää myös paikalliseen yhteisöön.

Minimiaika vapaaehtoistyössä on neljä viikkoa.

Osallistumismaksu

US$450 neljä viikkoa

Mitä sisältyy

Majoitus:                   Huone jaettuna yhden tai useamman vapaaehtoisen kanssa

Aloituspaketti:                    Projektin yksityiskohdat lähetetään rekisteröitymisen jälkeen

Koulutus:                   Valmistava tapaaminen Tel Avivissa

Tuki:                            Tiimi tukenasi 24 tuntia hätätapausten ym varalta

Mitä ei sisälly

Lennot Israeliin

Matkavakuutus

Kuljetukset maan sisällä, US$6 per suunta

Ruoka, US$5-10 per päivä