Explore The Galilee

Explore the Galilee


ResponseTravel.com Recommends Fauzi Azar Inn

Lonely Planet Author Pick

Prostovoljci

Prostovoljci so vedno dobrodosli, saj je v gostiscu vedno potrebno kaj postoriti. Za 4-6 ur dela na dan prostovoljci v zameno za pomoc dobijo brezplacno prenocise v gostiscu.

Zakaj prostovoljno delo v Fauzi?

Glede na to, da smo odprli gostisce v srediscu ene izmed najrevnejših sosesk v Izraelu, si prizadevamo za sodelovanje s skupnostjo in s tem njenemu razvoju na vseh področjih. Z uporabo lokalnih virov in ustvarjanjem novih delovnih mest izboljsujemo podobo lokalne skupnosti ter omogočamo gospodarsko rast ob ohranjanju avtenticnega okolja.

Smo prvi v Nazaretu, ki ustvarjamo nov model turizma in s tem rusimo zidove med Arabci in Judi. Hkrati smo ustvarili tudi Izrael National Trail (Shvil Izrael) s cimer spodbujamo pohodnistvo in razvoj markiranih paspoti ter razvoj gospodarskih moznosti.

Zasnovali smo Jezusovo pot in ILH – Izrael Hostels in smo zelo izkušeni na tem podrocju, svoje znanje pa smo pripravljeni deliti s prostovoljci.

Izredno cenimo cas, ki so ga prostovoljci pripravljeni darovati pri pomoci v gostiscu in zelimo, da bi bilo prostovoljno delo za njih bogata in prijetna izkusnja.

Gostisce je idealen prostor za spoznavanje ljudi iz celega sveta in ustvarjanje novih prijateljskih vezi..

Vloga prostovoljcev

Prostovoljci bodo vključeni v proces sprejemanja gostov in dela v gostiscu. Prav tako bodo spodbujeni, da pomagajo pri drugih projektih povezanih z našim gostiscem, kot je npr. Jezusova Pot. Zazeljeno je tudi, da prostovoljci pomagajo nasim osebjem pri ucenju tujih jezikov, znanje pa se posledicno lahko razširi na lokalno skupnost!

Minimalni čas bivanja je 4 tedne.

Kotizacija:

US $ 450 za obdobje najmanj 6 tednov.

Kaj je vključeno:

Nastanitev: Spalnica primerena za 5 oseb
Orientacija: podrobnosti bodo poslane po registraciji
Usposabljanje: pripravno srečanje v Tel Avivu
Podpora: Lokalne skupine v državi in 24 urna pomoč v sili

Kaj ni vključeno:

Letalska karta za IzraelTuristicno zavarovanje
Prevoz do gostisca (US $ 6 eno smer)
Hrana (US $ 5 – 10 na dan)

* Registracija je mogoca le prek  spletne strani GoEco Izrael

Rad bi postal prostovoljec

Vabimo vas, da pridete in postanete del družine Fauzi Azar.