Explore The Galilee

Explore the Galilee


ResponseTravel.com Recommends Fauzi Azar Inn

Lonely Planet Author Pick

Palvelut

Rooms Gallery Fauzi Azar Gallery Guests Gallery

PALVELUT:

Me uskomme korkeaan palvelutasoon edullisella hinnalla, siksipä se onkin meidän mottomme. Haluamme tarjota vieraillemme palveluita, joita itsekin haluamme, kun olemme reissun päällä. Tässä esimerkkejä palveluista, joita tarjoamme Sinulle ilmaiseksi:

  • Langaton Internet
  • Kahvi- ja teetarjoilu
  • Keittiö kaikkine välineineen
  • Petivaatteet ja pyyhkeet
  • Infoa ja vinkkejä bussiyhteyksistä

HUONEET:

Fauzi Azarissa on yksitoista huonetta ja majoituskapasiteettia on noin 60:lle henkilölle. Kaikissa huoneissa on oma tyylinsä ja erilainen sisustus, joten et löydä kahta samanlaista huonetta! Huoneet ovat viihtyisiä ja siistejä ja niissä on oma suihku ja WC, paitsi huoneissa 1,2,3 ja 7.

HUONEET 1,2,3

Nämä huoneet sijaitsevat olohuoneen välittömässä läheisyydessä ja ovat samankaltaisia rakenteeltaan. Kuusi metriä korkea katto ja lukuisat ikkunat tekevät näistä huoneista avoimia ja tilavia. Huoneissa 1 ja 2 on upea alkuperäinen käsinmaalattu katto vuodelta 1880. Näissä huoneissa on sänkypaikat neljästa kuuteen henkilölle, joten ne ovat soveltuvat oivasti perheille tai ryhmille.

HUONE 4

Tämä huone on sopiva neljälle hengelle ja sijaitsee mukavasti etuparvekkeen, keittiön ja olohuoneen vieressä.

HUONE 5

Tässä huoneessa on romanttinen, kapea sisäänkäynti ja idyllinen huone on erinomainen pariskunnille.

HUONE 6

Puinen lattia ja katto tekevät tästä huoneesta oikein viihtyisän. Pienet yksityiskohdat luovat huoneeseen romanttisen tunnelman, mikä tekee huoneesta ihanteellisen pariskunnille.

HUONE 7

Huone numero 7 toimii dormina eli jaettuna huoneena ja tarjoaa sänkypaikan kuudesta kahdeksaan henkilölle. Huoneen värikäs lattia ja hyvä valaistus tuovat tähän kookkaaseen huoneeseen eloa.

HUONEET 8,9, 10,11

Nämä huoneet sijaitsevat etupihalla ensimmäisessä kerroksessa. Ne ovat uudempia, tilavia ja viihtyisiä. Ne soveltuvat hyvin pienille ryhmille tai pariskunnille, jotka kaipaavat enemmän yksityisyyttä.